sâmbătă, 5 decembrie 2009

Cadourile cele mai frumoase nu sunt materiale

M-am saturat sa vad oameni care asteapta Craciunul ca sa primeasca ceasuri si haine si oameni care se imprumuta sa puna ceva pe masa, mi-e mila de oamenii care isi petrec sarbatorile de iarna pe scaune reci, la televizoare diferite, autoizolandu-se, dar mi-e si mai mila de cei care sunt singuri fara sa fi ales asta. E o lume a contrastelor prea mari, hai macar noi care putem inca sa alegem, sa alegem corect.

Eu nu vreau de Craciun cadouri scumpe, dar vreau cadouri mari. Vreau caldura prietenilor si nu banii lor, vreau iubirea si intelegerea pe care stiu ca o merit si nu pretind dovezi materiale pentru a ma convinge de ele. Vreau ca tu, calatorule care bati la usa mea, sa stii ca esti binevenit si sunt dispusa sa impart cu tine fara sa-ti cer inapoi nimic. Onoreaza-ma decat cu spiritul si bunavointa ta.

Hai noi care mai putem inca sa alegem, sa alegem cadourile cele mai simple si cele mai pline pentru ca peste ani vom tine minte sentimentele si nu obiectele care ne-au legat de oameni.

3 comentarii:

  1. ai dreptate! sincer,imi place sa primesc cadouri pt k dupa ceva timp imi face placere sa imi amintesc de la cn sunt:D...dar eu cred k cele mai frumoase cadouri de sarbatori e sa fii alaturi de familie si de prieteni ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Uite aici un om care vorbeste din suflet, pentru suflete:)...asa zic si eu mereu:)...fie ca Domnul sa ne ajute sa primim aceste cadouri si sa fim alaturi de cei dragi si apropiati noua mereu:)...felicitari pentru acest post pentru oameni sufletisti:):*

    RăspundețiȘtergere
  3. foate frumos..si adevarat:) ce poate fi mai frumos decat caldura sufleteasca,oferita de cei dragi?niciun cadou scump nu se poate compara cu o imbratisare primita de la familie si prieteni... :)

    RăspundețiȘtergere