vineri, 11 decembrie 2009

Celor care cred ca lumea asta prin iubire va scapa

Celor care cred, celor care au aflat, celor care simt... Voua va cer sa nu pierdeti prosteste, sa nu uitati, sa nu manjiti in vreun fel dragostea, sa credeti in continuare in ea, sa va pierdeti in ea, sa va salvati in ea. Nu sa va ascundeti, dar sa va sprijiniti in ea, nu sa va afundati, dar sa va refugiati. Voi care ati descoperit, impartasiti, iubiti, suferiti si iubiti din nou. Voi veti ramane inalti desi va veti simti de multe ori sfasiati, voi veti stii ce inseamna sa pierzi, dar veti mai stii ca ati trait pentru ceva.

Celor care cred, celor care cauta, celor care inca n-au aflat... Voua va cer sa cautati in continuare, sa daruiti necontenit, sa asteptati cu speranta, sa nu va pierdeti idealurile, voi veti primi inapoi negresit, credinta voastra poate sa depaseasca orice obstacol, prin ea puteti purifica, puteti schimba, puteti inalta.

Voi sunteti speranta, lumina, salvarea. Voi veti suferi mai mult ca altii, dar veti simti ca traiti, ca nu v-ati instrainat, ca inca mai aveti lupte de dat si merita sa o faceti.


4 comentarii:

  1. Sentimentul acela este unul nobil si pur...te face pur si simplu sa zbori pe cele mai inlate culmi si sa fii mai fericit ca niciodata...trist este ca nu prea se mai iubeste cu multa pasiune in ziua de azi...dar totul pleaca din interior, si numai de noi depinde ca totul sa fie bine pentru noi si cei dragi noua:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa e, e pacat ca am degradat prea mult ideea de dragoste. De acum numai de noi depinde alegerea, de noi depinde modul in care ne comportam cu oamenii din jurul nostru. Ma bucur sa stiu ca exista oameni care mai cred in sentimentul asta nobil si pur.

    RăspundețiȘtergere
  3. uneori mi-e teama sa vb despre dragoste pt k mi se pare un lucru maret.Insa,lumea asta ar fi altfel dak fiecare dintre noi ar pune suflet in tot ce face...in viata trebuie sa stii sa iubesti si sa ierti,ca apoi la randul tau sa fii iubit...
    eu am invatat ceva dintr-o "experienta" kre a luat nastere acum un an si ink traieste:dak omul de langa tne te apreciaza asa cum meriti,singurul lucru pe kre trebuie sa il faci e sa lupti ptr relatia ce va leaga

    RăspundețiȘtergere
  4. Asa e alina, ai toata dreptatea. Iti doresc sa fii cat mai fericita si sa stiti amandoi sa intretineti relatia asta care v-a legat intr-un mod atat de frumos.:*

    RăspundețiȘtergere