sâmbătă, 19 decembrie 2009

Nu stiu...Nu vreau...

Nu stiu sa pierd, am prea mult orgoliu,
Nu stiu sa ranesc intentionat, mi-e prea mila,
Nu stiu sa mint, pur si simplu nu-mi iese,
Nu stiu sa refuz oamenii la care tin, ii iubesc prea mult,
Nu stiu sa tac, ma ia gura pe dianinte,
Nu stiu sa dau putin, cand impart, impart tot sau nimic,
Nu stiu sa-mi bat joc de oamenii care-si bat joc de mine, asta poate si pentru ca ei sunt prea nesimtiti sa fiu eficienta in actiunile mele,
Nu stiu sa ma apar altfel decat parand dura si dezinteresata, e singurul meu scut,
Nu stiu sa judec dupa aparente, naivitatea ma obliga sa acord o a doua sansa tuturor,
Nu stiu sa iert, oamenii care m-au ranit, cu greu au reintrat in viata mea, de fapt recunosc un singur caz, dar acolo a fost iertare reciproca...

Nu vreau sa ma schimb....

6 comentarii:

  1. Foarte frumos:)...cei ce te cunosc stiu ca toate astea sunt adevarate...si ar fi doar 1% din ceea ce s-ar putea spune despre tine:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Interesant CV. Subscriu si eu la cateva...
    O zi buna si multumesc pentru ca ai ales sa ma citesti.Draga nasturasule, spune-mi te rog:ce iti place in blogul meu?

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc mult pentru atentie, doamna. Am rasfoit putin blogul dvs si ce mi-a placut la el sau mai bine zis la dvs, a fost iubirea, devotamentul pe care le puneati in fiecare articol, sensibilitatea cu care ati scris, elevarea spirituala pe care ati propus-o si o sustineti. Imi face placere sa va citesc cand am ocazia, ma linisteste, ma regasesc. Nu pot sa fiu ipocrita si sa spun ca subscriu tuturor ideilor dvs, dar cele enumerate mai sus mi s-au parut suficiente sa va urmaresc blogul.

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca ma gandesc mai bine,toate cuvintele sunt pline de viata,pt ca prin ele te-ai caracterizat.Insa,citind cu atentie si cu zambetul pe buze articolul,m-am oprit la "Nu stiu sa iert".In privinta asta chiar vreau sa te contrazic.Nu cred ca nu stii sa ierti pt ca in trupul tau mic se ascunde un suflet mare care stie sa iubeasca.Si in plus chiar tu ai scris un articol prin care spuneai ca o prietenie se bazeaza si pe iertare.Si tinand cont ca tu esti un prieten bun stii sa ierti.Asa ca ultima parte nu ti se potriveste;)

    RăspundețiȘtergere
  5. Alina, stiu sa iert lucrurile care merita iertate, dar oamenii care cu adevarat ma ranesc, prefer sa-i scot din viata mea definitiv pentru ca ajung sa ma consum pe mine inutil. Merci mult pentru cuvintele frumoase.

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa stii sa pierzi cred ca e si o calitate daca e pentru ceva mai bun

    RăspundețiȘtergere