vineri, 4 decembrie 2009

Romania e o tara frumoasa. Pacat ca e populata

Ma gandeam azi cat de frumoasa e marea, cat de romantica si de sublima, cat de frumosi sunt muntii, cat de impozanti, cat de calda si calma e campia si ma gandeam ca noi le avem in tara asta pe toate, ca pe o raza de 300 de km pot sa ajung pe orice forma de relief, trebuie doar sa vreau.

Si totusi de ce nu ne place noua tara asta?...Aaa...gata...mi-am adus aminte. In ea traiesc niste fiinte primitive. Fiinte care ne polueaza aceste foarte frumoase peisaje, care ne invadeaza iarna statiunile montane nu ca sa admire privelistea sau sa se bucure de ea, ci ca sa bea, sa manance si sa asculte manele. Vara tot ele ne umplu plajele ca sa se bronzeze pe corpurile sculptate de mancarea din iarna.

Acum ma intreb pentru a nu stiu cata oara, cine i-a deversat pe astia in aerul nostru? De ce trebuie sa-i suportam de atata timp? Si mai ales, ne scapa si pe noi cineva de ei?

3 comentarii:

  1. Nici nu stiu ce sa mai zic de genul asta de oameni...dar vreau de fiecare data sa imi amintesc cu placere de acele peisaje si frumseti ale tarii care ma fac sa ma simt alt om:)...un weekend placut:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ms mult, la fel si tie:)E pacat ca unii oameni nu stiu sa aprecieze tara asta la adevarata ei valoare. Si mai pacat e ca ei sunt de multe ori imaginea pe care o avem dincolo de granite.

    RăspundețiȘtergere
  3. eu cred k unul dintre locurile in kre te poti detasa de trafic,stres,aglomeratie(deci si gripa porcina:)) e la o manastire,cat mai "pitita" de ochiul oamenilor.cred k acolo descoperi natura,iar cu ajutorul ei te descoperi si pe tne...
    nu cred k vom scapa de oamenii mentionati de tne,pt k sunt in majoritate si in plus,ei sunt cei de la kre copiii Romaniei iau exemplu...hai k deja filozofez:D

    RăspundețiȘtergere