miercuri, 25 noiembrie 2009

Daca tu, eu

Daca tu cazi, voi fi acolo sa te ridic. Daca te indoiesti, o sa te inteleg si o sa te ajut. Daca vrei sa plangi, umarul meu va fi acolo sa te sprijini pe el. Daca vrei sa spui, eu o sa te ascult si orice ai spune nu te voi judeca. Daca e sa ai nevoie de cineva sa te acopere, eu voi fi acolo sa o fac. Si daca vei gresi, voi stii sa te iert si daca voi gresi vei stii sa ma strangi in brate.

Asa arata prietenia si esenta ei nu trebuie pierduta, nici macar alterata. Nu trebuie subestimata sau suprimata. Nu trebuie uitata sau indepartata.

2 comentarii:

  1. Prietenia e un lucru minunat...e acel lucru maigc, daca ii putem spune asa, care rezista atunci cand totul pica, este acea senzatie pe si stare de bine de care nu te mai saturi, iar oamenii care iti sun prieteni adevarati sunt cei care sunt langa tine indiferent de starea de bine sau rau...impreuna, totul este altfel, iar momentele petrecute sunt greu de uitat...foarte frumos postul:)...de la un...prieten:)

    RăspundețiȘtergere
  2. mda...pitic,sunt de acord cum gandesti in ceea ce priveste prietenia.poate si asta e un motiv pt kre am impartit banca,fara sa ne certam,inca din clasa a5a.
    mie imi place sa observ oamenii si incerc sa ii "citesc" in diferite posturi.insa,in ceea ce priveste prietenia cred k putini isi pun prietenii pe un loc mai inalt decat pe ei...si cred k putini si-ar dori sa invete sa ierte si sa ajute fara sa ceara ceva in schimb.nu sunt pesimista,dar am ajuns la concluzia k prea putini oameni(parintii si 2-3 prieteni) iti merita iubirea si respectul.
    dupa parerea mea,o prietenie adevarata trece si prin foc! ...;)

    RăspundețiȘtergere