luni, 23 noiembrie 2009

Ne cunoastem de undeva?

Acest blog nu este nu un pamflet, orice asemanare cu viata de zi cu zi e absolut intentionata.

Nu se adreseaza oamenilor cuminti, ci oamenilor cu minte. Nu pledeaza pentru ipocrizie si nonsens, nu cultiva prejudecati, deschide orizonturi.

Isi propune sa transmita un mesaj, nu sa raspandeasca barfe, sa acuze nominal si direct, nu sa se ascunda dupa pudibonderii jalnice.

Nu cersesc atentie, dar stiu ca merit respect. Nu vreau sa fac oamenii mai buni, vreau doar sa-i trezesc la realitate. Nu ma umilesc, nu tac, nu accept.

Ne cunoastem de undeva?

4 comentarii:

  1. Eu zic ca ne cunoastem...imi aduc si eu aminte cand am plecat la drum in mare parte cu acelasi obiective, punand mare accent pe regasirea identitatii persoanei...cu multe idei, ganduri si ajutor de la Domnul am reusit sa ma ridic:)...iti urez succes si abia astept posturile viitoare:)...un prieten de al tau care te apreciaza mult:)

    RăspundețiȘtergere
  2. nu stiu daca ne cunoastem. poate:-?? iti doresc mult succes si noroc ca sa indeplinesti tot ce ti-ai propus! o sa fiu aici sa comentez:D

    RăspundețiȘtergere
  3. Revolutie zic si eu! Bun venit in blogosfera!

    RăspundețiȘtergere
  4. "Nu cunoastem decat ceea ce imblanzim. Iar oamenii nu mai au timp sa cunoasca nimic. Cumpara lucruri gata facute de la negustori. Si cum nu exista negustori de prieteni, oamenii nu mai au prieteni..." spunea foarte intelept Antoine de Saint Exupery in Micul Print. Eu sunt sigura ca ne cunoastem si ca foarte multi altii se recunosc in ceea ce spui tu. Ma bucur ca ai curajul sa spui cu voce tare lucruri pe care toti sunt constienti dar putini capabili sa le indrepte. Continua sa te exprimi liber (macar atat am castigat si noi in 20 de democratie care incepe sa ne iasa pe nas).

    RăspundețiȘtergere