marți, 19 ianuarie 2010

Draci. Scuze. Draci

Da...Sunt nauca...Si nu, nu mai am chef de reprosuri si nici de consolari inutile. Am draci, trec tot eu peste...n-am plans si n-am chef sa fac asta. Clar?

Buun..Acuma inspiram puternic si o luam de la capat.

Imi cer scuze pentru intarziere si nebagare in seama, da, recunosc, am fost ocupata, fericita dupa care extrem de enervata...motiv pentru care nu am putut sa scriu si nici sa comentez.

Promit sa imi revin repede si sa ma intorc cu forte proaspete.

5 comentarii:

  1. Să știi că de plâns nu plâng doar cei slabi, plâng cei ce au curajul să plângă...furia are și ea rolul ei și felul în care să poată ieși, ca să nu taie in carne vie

    RăspundețiȘtergere
  2. daca nu plangi nu inseamna ca esti neaparat p[uternica. uneori palnsul te elibereaza , te linisteste. Succes si te pupacesc copil scump:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Orice ar fi, astept sa-ti revii. Nu vreau sa te consolez sau sa spun ceva de dragul de a spune, dar gandeste-te ca va trece, spune-ti ca esti puternica si nu te doboara pe tine orice...E greu, dar la mine functioneaza. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Stiu ca plansul nu e neaparat o slabiciune, dar, sincer, m-am saturat sa plang pentru orice prostie, pana la urma s-a inamplat, nimic din ceea ce pot eu sa fac nu poate sa remedieze lucrurile. Nu mai pot sa vad asta ca pe o dovada de curaj sau de eliberare, nu mai vreau sa plang decat pentru lucrurile care merita, altfel ma simt vinovata pentru ca ajung sa pun la suflet lucruri neinsemnate. Multumesc oricum foarte mult pentru sprijin. Apreciez mult.

    RăspundețiȘtergere
  5. nu e bine sa fii nervoasa... nimic nu merge cum ar trebui..

    RăspundețiȘtergere