marți, 5 ianuarie 2010

Fereastra in suflet....

Fericirea e un pachet de franturi de viata. E un album unde sunt trecute momente scurte si scumpe, cateva bucati de iubire amestecate cu parfum de veselie, un amalgam de rasete, de victorii, de surprize, o mare de liniste, de multumire, un timp de vis, de lupta....o viata de om. Le tinem pe toate in podul palmei noastre, le atingem delicat, le ingrijim...Cand deschidem pumnul, le privim cu duiosie, amintindu-ni-le...dupa care le strangem din nou aproape de suflet. Le vom pastra mereu, ele ne vor alina, ne vor motiva, vor fi comoara noastra cea mai de pret.....ele suntem noi....
Voi tine mereu minte ca momentele simple m-au facut sa simt lucruri mari.
Voi pastra aproape, in cutia mea cu fericire, magia lor.

Nu-mi voi uita niciodata

Zambetul de copil



Speranta...



Marea....




Dragostea...








.

13 comentarii:

  1. Of..intotdeauna ma umplu de melancolie cind citesc pe aici...
    Ajungi in viata uneori sa-ti doresti a uita unele lucruri..cei care reusesc asta sint norocosi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ms mult, Ninu, ma bucur ca treci pe aici cand ai timp. Stiu senzatia, e uman sa vrei sa uiti unele lucruri, pur si simplu sa le stergi cu buretele..e greu, dar intr-adevar cei care reusesc sa faca asta sunt norocosi. Nu recunosc a fi trecut testul asta cu brio, inca nu am invatat sa uit, dar incerc sa traiesc destul de departe de amintirile alea care imi displac.

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, si pe mine ma umpli de melancolie...Frumos!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ms mult Lillee. Ma bucur ca pot sa va ating catusi de putin sufletul.:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu ai cum sa uiti aceste lucruri zic eu...doar sa ti se intample vreo amnezie si pana si atunci, aceste amintiri puternice raman pastrate in minti si suflete...sunt acele lucruri care ne definesc intr-o masura destul de mare si pe care nu ne dorim a le uita, ci retrai mereu fie ele aceleasi sau sub alte raze de soare...frumos postuletul:):*

    RăspundețiȘtergere
  6. Amintirile se manifesta ca niste vulcani, raman inactivi mult timp iar cand se intrunesc conditiile unei eruptii, in analogie simtirea unor sunete, imagini, lucruri care erau prezente in contextul acelei amintiri, se produce o eruptie iar evenimentul poate fi devastator. Valul piroclastic e valul de emotii care se trezesc, se scutura de zilele care au cazut peste ele si redevin pure. Lava e esenta trairilor, curge spre disperarea sinelui care se simte neputincios. Hm...:) Dar putem sa transformam un eveniment devastator ca acesta in creatie, in exteriorizare de orice fel, intr-un fond a carui forma nu conteaza atata timp cat nu solicita formele interioare. :) Scrii frumos, imi palce cum gandesti. Fiecare epoca are nevoie de oamenii ei optimisti, care sa-i ofere progresul:), esti unul din acei oameni!

    RăspundețiȘtergere
  7. sa nu uiti...chiar daca uneori uiti alte lucruri, jertfeste orice dar nu amintirile astea...

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumesc mult rappa_ru'.
    Stiu, dar unii prefera sa se autoconvinga ca sunt niste ghinionisti si uita lucrurile astea atat de frumoase, prefera sa se victimizeze in loc sa aprecieze ce-au primit pana acum Intr-adevar, cum ai spus si tu, trebuie sa le pastram mereu cu noi si sa ne raportam la ele si mai putin la lucrurile rele care ni se intampla.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ms mult de vizita, Cosmin. Iti multumesc pt apreciere. Ma bucur si ma simt bine sa stiu ca munca mea nu e inutila, ci dimpotriva. Nu modestia, ci realismul ma obliga sa recunosc ca scrii mai frumos si mult mai complex decat mine si respect lucrul asta.
    Ma bucur ca ti-a placut. Te mai astept pe aici cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  10. Ms de vizita si de comentariu raza de soare. Promit sa nu uit niciodata, promit sa pastrez mereu ca referinta momentele fericite. Te pup dulce. Te mai astept pe aici.

    RăspundețiȘtergere
  11. Hmmm...se pare că a sosit clipa amintirilor...de câteva zile toată lumea simte trecerea timpului...să punem amintirile pe piedestalul lor și să le admirăm cât mai e timp...dar să nu le lăsăm să ne fure!

    RăspundețiȘtergere