sâmbătă, 2 ianuarie 2010

Pentru ca....

Pentru ca am cautat, am luptat, am invatat, ne-am ridicat, am invins, pentru ca am ras, am tipat, am cantat, am alergat, am iubit, pentru ca ne-am enervat, ne-am rastit, am injurat, am fost impulsivi, pentru ca am fost atat de buni, de lasi, de rai, de hotarati, de tristi, de implicati, de veseli, de indiferenti, pentru ca am fost "atat de noi", MERITA sa iubim ceea ce suntem, TREBUIE sa avem ambitie sa luptam in continuare sa devenim ceea ce inca nu suntem.


Pentru ca am ramas in picioare, pentru ca mai vrem sa o luam de la capat, pentru ca avem din nou planuri de inceput de drum, pentru ca nu regretam nimic, pentru ca suntem capabili, vom avea un an la fel de plin, la fel de zbuciumat si de linistit, la fel de greu si "de al nostru".

Va doresc un an nou diferit si la fel!

8 comentarii:

  1. Wow...postul asta chiar m-a impresionat:)...foarte frumos:)...felicitari:):*

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar frumos ai spus tu aici.. Ma bucur ca esti optimista, ar trebui sa luam toti exemplu de la tine.

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc Rappa_ru', Lillee, Monica Olteanu. Ma bucur ca v-a placut. Va mai astept pe aici. Va pup dulce si va urez un an nou fericit.:*

    RăspundețiȘtergere
  4. pentru ca...nu exista un "pentru ca" sa ne impiedice sa ne schimbam, sa devenim mai buni si sa-ti ascultam sfatul din post:)) te imbratisez...

    RăspundețiȘtergere
  5. Ms mult raza de soare. Asa e, ai perfecta dreptate, nu ar trebui sa existe un "pentru ca" sa ne impiedice sa luptam sa devenim mai buni. Si eu te imbratisez. O zi buna.

    RăspundețiȘtergere
  6. E FRUMOS! Doar ca eu nu pot sa nu regret greselile, mai ales pe cele care au afectat pe altii si imi propun sa nu le mai repet niciodata.Un an nou binecuvantat sa ai!

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumesc la fel doamna Elena. Aveti dreptate, ar trebui sa nu repetam greselile, nu ne-am maturiza altfel. Poate ca am fost putin cam subiectiva,eu nu le regreat,mi le asum, sincer, nu-mi pare rau de niciuna din greselile pe care le-am facut pana acum, sunt mai repede mandra ca am trecut peste ele, ca am invatat si ca mi-am cerut iertare atunci cand am stiut ca am gresit.

    RăspundețiȘtergere